maandag 20 februari 2012

Organisatie van mijn boekenkast?

Beste Lezer,

Het is druk in Nederland nu Prins Frizo het vreselijke ongeluk heeft gehad. Ik wens de Koninklijke Familie veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

2 Dagen geleden heb ik mijn eerste rijles gehad, er komt veel op je af in 1 keer, en het verbaasd me hoe gevoelig het gas en stuur is, maar voor een eerste keer vond ik het goed gaan. Ik raakte maar 1 stoeprandje! Ook loop ik met het idee in mijn hoofd om mijn boekenkast opnieuw in te richten. Momenteel staat het op grootte, maar ik denk dat ik morgen me ga uitleven op mijn boekenkast. Ik heb hier papieren liggen waarin ik alle boektitels heb staan op schrijver en hetzelfde op genre. Mijn boekenkast is mijn trots, en het enige wat geoganiseerd is in mijn kamer. Een leuke klus dus in het vooruitzicht! Tot nu toe heb ik in 2012 11 boeken gelezen, namelijk deze:

Zomertijd - Suzanne Vermeer

Leef in Balans - Wayne Dyer

Haar naam was Sarah - Tatiana de Rosnay

Schaduwzuster - Simone van der Vlugt

Nieuwe Buren - Saskia Noort

De Bestemming - Suzanne Vermeer

De Omen machine - Terry Goodkind

Handboek voor Schrijvers - Maaike Molhuysen en Louis Stiller

Zwerver - Alan Lazar

Cesar, de leider van het roedel - Cesar Millan

Cesar's aanpak - Cesar Millan

Momenteel lees ik Keizein van Karen Miller, dit is een trilogy met de naam: Spreker voor de god. Moelijk in te komen, maar als dat is gelukt spannend! Mijn recencies zijn te vinden op mijn Watleesjij.nu account. Daarin kan je ook zien welke boeken ik nog lezen ga.

http://www.watleesjij.nu/lezer/spookysil

Groetjes, Silvia

2 opmerkingen:

  1. Ik heb de trilogie al drie keer gelezen, en ik moet je zeggen, in een woord geweldig. Geniet ervan en veel plezier met het op nieuw inruimen/inrichten van je boekenkast.

    Liefs Lieke
    http://liekeslife81.blogspot.com/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Angelique, Dankjewel voor je bericht. Het eerste deel is ook veelbelovend, ik moest er wel even inkomen, maar dat ging wel snel en nu is het spannend!

    BeantwoordenVerwijderen