maandag 30 januari 2012

6 boeken - 1 maand tijd

Beste Lezer,

Hoewel er hier weinig gebeurd, kwam ik even melden dat ik gisteren Terry Goodkind's De Omen Machine heb uitgelezen (bloedstollend spannend!) en vandaag De Bestemming van Suzanne Vermeer ook heb uitgelezen (dit is een erg dun boekje) wat je gratis bij een 10 euro boek van Suzanne Vermeer krijgt.
Dat maakt dat ik in 1 maand tijd 6 boeken heb gelezen:

Cesar's aanpak - Cesar Millan

Cesar, de leider van het roedel - Cesar Millan

Zwerver - Alan Lazar

Handboek voor Schrijvers - Maaike Molhuysen en Louis Stiller

De Omen machine - Terry Goodkind

De Bestemming - Suzanne Vermeer

Die laatste is trouwens zo nieuw dat het nog niet op Watleesjij.nu te vinden is. Verder heb ik me opgegeven voor een schrijfwetstrijd, waarvan ik deze week uitslag verwacht. Spannend!

Groetjes, Silvia

zaterdag 28 januari 2012

Stal Toering en mijn dag

Beste Lezer,

Vandaag is er redelijk weinig gebeurd, samen met mijn moeder ben ik een heel eind met Lucy wezen lopen. Voor we vertrokken zei ik tegen haar dat ik eigenlijk een pakketje verwachtte, maar ik besloot toch met haar te gaan lopen. Het pakketje was geen ramp geweest om te missen. Het moment dat ik mijn schoenen aantrok ging de bel, daar was mijn pakketje, de boeken die ik besteld heb! Een paar dagen geleden heb ik Handboek voor Schrijvers uitgelezen (zeer interesant!) en ben nu alweer ver in Terry Goodkind's "De Omen Machine". Ik ben alweer over de helft.

Mijn zus vroeg me om op mijn blog een link te zetten naar de Website van Stal Toering, waar ze met veel plezier werkt. Ze heeft de website zelf gemaakt. Natuurlijk doe ik dat en ik moedig jullie aan om te kijken! http://www.staltoering.nl/

Groetjes, Silvia

zaterdag 14 januari 2012

Boeken update

Beste Lezer,

Even een snelle update over hoeveel boeken ik gelezen heb in 14 dagen, het zijn er 3:

Cesar's aanpak - Cesar Millan

Cesar, de leider van het roedel - Cesar Millan (is de juiste zin niet leider van DE roedel)

Zwerver - Alan Lazar

Momenteel lees ik het Handboek voor Schijvers, zeer interesant!

Groetjes, Silvia