zondag 4 september 2011

Manuscripta!

Beste Lezers,

Vandaag was dé dag! Vandaag was ik een trots lid van de Kernjury van de NS Publieksprijs! Het was een geweldige dag, en ik heb echt genoten! Bij binnenkomst ging ik op de 4de (de anderen waren al vol) rij zitten, op mijn stoel lag een envelopje, met daarop: Openen? Wacht even op het seintje. Waarnaar ik braaf geluisterd heb. Karin de Groot heeft alle boeken gepresenteerd, en ook de schrijvers daarvan, wat ik natuurlijk geweldig vond! Ze hadden allemaal een leuk en/of interesant verhaal over het boek en henzelf!
Toen we de enveloppen mochten openen, heb ik wel gelachen. Erin zat een prachtige rozet, waarvan ik een foto hier heb. Nu aan mij de taak de 6 genomineerde boeken te lezen en mijn keuze eruit te maken. Ook jullie kunnen stemmen, en kans maken op een jaar lang gratis boeken! kijk op http://www.nspublieksprijs.nl/jurylid/CTWZG en maak je keuze!

Groetjes, Silvia

De Rozet

zaterdag 3 september 2011

Morgen!

Beste Lezer,

Jaja, morgen is het zover! Morgen ga ik naar Manuscripta! Ik loop al de hele dag als een kip zonde kop rond, alles te regelen. Hoelaat gaat de trein? Hoe moeten we (ja, mijn moeder gaat mee als introducĂ©) dan vanaf het station bij de Westergas fabriek in Amsterdam komen? Hoelaat gaat de trein terug? Een heel spannend iets allemaal, en ik begin hem een beetje te knijpen ondertussen! Ik vind het enorm spannend!

Groetjes, Silvia